Laxå kommun
Laxå kommun

Feriepraktik i Laxå kommun sommaren 2019

Nu är fördelningen av platser klara för sommaren 2019. Nedan kan du ta del av inforamtion och blanketter som behövs för din feriepraktikperiod.

Information till arbetsplatser som tar emot feriepraktikanter

Nu är fördelningen av platser för sommaren 2019 år klara. Vi vill tacka alla platser som tagit emot feriepraktikanter samt önska lycka till med feriepraktikanterna. Ungdomarna har tagit del av viktig information om vad som gäller under sina arbetande veckor, både vad som gäller rättigheter och skyldigheter. I skriften "så får barn och unga arbeta" tar du del av viktig information för arbete med barn-och unga. Viktig att lyfta fram är framförallt god introduktion samt att arbetet är handlett.

Om det uppkommer strul och misskötsamhet så är det viktigt att dessa först och främst löses på arbetsplatsen och sedan om behov finns så finns vi på Integration- och arbetsmarknadsenheten till hands för att hjälpa till.

I fliken höger finns en länk till kostnadsfri handledarutbildning du som kommande handledare med all fördel rekomenderas att ta del av. Utbildningen innehåller delar som förberedelse, att vara handledare samt många goda tips och råd.

Vid eventuella frågor kontakta:

Therese Hellström, 0584-47 33 80, therese.hellstrom@laxa.se

Information om feriepraktiken 2019PDF

Information till dig som erbjudits feriepraktik 2019PDF

Blanketter

Uttdrag ur belastningsregistretPDF

LönekontoanmälanPDF

Intyg för utbetalning av lön utan skatteavdragPDF

TjänstgöringsrapportPDF

Sidansvarig: Jessica Vidberg

Uppdaterad av: Therese Hellström 2019-06-24 16.43